| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj všem, od porodu (3,5 měsíce) řeším neustále bolesti v podbřišku, měla jsem 2x ATB na záněty močových cest. Vždycky je chvíli klid, ale pak se bolest vrátí. Teď jsem byla zase na gyndě, vyšetřil mě i urogynekolog - vše v pořádku. Udělali odběr krve - vše v pořádku, biochemie moči - zatím předběžné výsledky - lehce zvýšené CRP, ale jinak prý vše v pořádku. Další výsledky budou v pondělí. Ale prý to vypadá, že tam nic není. Doktor mi doporučil ibalginovou kůru. Tj. jíst 2x denně ibalgin zatím do pondělka, kdy by měly být další výsledky. Pokud budou výsledky OK, tak v kůře pokračovat, aby to bylo celkem 14 dní. Po pravdě jsem z toho rozpačitá. Mám nějak zafixováno, že tyto přípravky spíše tlumí bolest, ale člověk se tak nedobere příčiny problému. A taky že je to pěkný sajrajt na játra a ledviny... Máte s tím někdo zkušenost? Díky

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.