Angrešt, takže vanilkový extrakt dávaš miesto vanilkového cukru? Dávaš ho aj do lineckého napríklad? Ako správne odhadnem množstvo? Napr. lyžica na štvrť (pol?) kila múky alebo kolko približne? Potom o to viac zvýšiš množstvo obyč cukru?(kedže extrakt nie je sladký, "len" vanilkový), alebo to nechávaš tak, keďže mierna redukcia cukru nie je na škodu?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.