Přidat odpověď
Pawlo, ale ty jsi mě špatně pochopila. Já jsem prostě napsala to, co mi zdělila naše slavná APLA. Jinak jsem nikde nenapsala, že souhlasím ze článkem. A má jediná otázka byla, jestli si někdo myslí, že je AS a autista s ment retard stejný. Právě taky proto, aby nedošlo k tomu, že někdo se do mě zase jak slepice pustí a napadne mě, jsem k dotazu napsala, že se ptám bez ohledu na to, co je v článku.
Ale to je tu normální, prostě si tu hodně lidí jen chodí vybíjet zlost na druhých a to je velice špatné. A Pawli i kdybych to myslela tak, jak mi to tu vnucuješ, tak co, každý nebude mít vždy stejný názor jako ty. Prostě tak to na světě chodí.
Myslíš, že mě to neštvě, že máme problémy, že je syn takový jaký je, že každý sype dg z rukávu jak se mu zachce, že nám kdekdo řekne nesmysly? Ano štve a moc, ale moc s tím nenadělám a můžu dělat jen to, že se o syna postarám jak umím, ale skuhrání mi nepomůže. Teď se budem stěhovat a zase budem narážet na další blbce, ale i když mě to bude štvát, tak se nebudu do nikoho navážet jen proto, že mám pocit, že má jiný názor. Prostě ne když chci budu diskutovat, ale jinak ne!!!
Předchozí