jo, tak to uz jsem tady resila. Jde o mgr. Krizovou z Krce a ta zpravy nedava... KOnzultovala jsem to s nasi pediatrickou a ta mi dodala slovy "no to vite, problemy autistickeho spektra nelze urcit rychle, ta zprava da zabrat. Jen tam pekne chodte dal, takovych odborniku je malo a az budu zpravu potrebovat, tak se s pani doktorkou domluvim".
ja si pripadam jak v boji s vetrnymi mlyny.
Ale i tak musim rict, ze mladej se hodne posunul co je ve skolce. Hlavne v ochote spolupracovat a "cist" knihy (tytez ctu s nasi 1.5 starou holcickou...takove ty Moje prvni kniha).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.