Petluše, jen se obracej - mně tady tahle diskuse strašně moc pomohla v mých začátcích s moderníma látkovkama, pod názvem diskuse je i volně přístupný deníček - výborný. Sušičku nemám - dělám ji sama - mnu ty plinečky a natřásám...mám na sušení venkovní prostory, i celkem v topné sezóně doma - koupelnu(prádelnu)máme jak saunu, jen to nevoní venkem a sluníčkem - v zimně mrázem....... Vždy jsem si myslela, že sušička je na nic, ale do města a jak Vás tak čtu, tak i na nadýchané, měkké plinečky je to super vynález......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.