Indukce. Jediná nevýhoda je možná častá poruchovost, ale snad se odhalí ještě v záruce. Hlavně se nenechat odbýt. Vařila jsem na sklokeramické elektrické desce a to mi nevyhovovalo vůbec. Pozdě reagovala na změnu, připékalo se na ní vylité jídlo. Indukce proti tomu skvělá. Spokojená jsem byla i s plynem, takže já bych třeba trochu váhala mezi plynem a indukcí. Výměna nádobí není žádná tragédie, to bych neřešila
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.