| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravim,
jde o dceru 5,5 let. Minuly patek mela vecer cca 38, v sobotu uz bez teploty, ale kaslala a mela zelenozlutou rymu, tak jsem ji mela cely tyden doma. Na tu doktorka ve stredu napsala Bendovy nosni kapky, pak se ryma lepsila.
Dnes cca v 18 h. prisla, ze ji boli ousko. Zmerila jsem ji, mela 37,8 C. Jeli jsme na pohotovost (v mensim okresnim meste, detsky lekar ani orl tam nebyl, jen normal pro dospele). Prohledl ji, konstatoval, ze v bolavem ousku jsou okraje bubinku zacervenale, lehce zacervenale ji i hrdlo. Kdyz se dcerka zklidnila teplota ji i trochu klesla, cca v pul osme jsem ji dala Nurofen, i z duvodu zanetu, a ted je bez teploty, chova se normalne, je plna energie, nechce se ji spat :).

Lekar na pohotovosti nam predepsal Otobacid a antibiotika penicilin. A to resim - priznam se, ze se mi moc nechce ji hned davat antibiotika, ale nechci zas nic zanedbat. Co myslite - dat ci nedat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.