Adri, gratuluji a přeji, ať se špendlíček krásně vyvíjí.
![~s~](/g/s/11.gif)
![~;((](/g/s/3.gif)
Dagmoušku, to sis tedy užila:-(
![~6~](/g/s/35.gif)
Ale už bude určitě lépe, hodně štěstí na transfer. Já mám dle laparky PCO, ale naštěstí jsem zatím OHSS nezažila a doufám, že ani nezažiju, zní to opravdu hrozivě. Tak ať ti ta trnitá cesta přinese to nejsladší ovoce
![~x~](/g/s/23.gif)
![~;((](/g/s/3.gif)
Lenko, nepropadej panice, ještě není nic ztraceno. Podle mě testuješ brzy, opravdu každé tělo funguje jinak. Ještě vyčkej a nenervuj se. A tfuj, tfuj, tfuj, ať tam příště ty // jsou.
![~;((](/g/s/3.gif)
![~;((](/g/s/3.gif)
Já se začínám dávat do kupy, objednala jsem si bylinky a budu vařit lektvary (neee, jenom čaje), abych byla příští rok zdravá jak řípa (šťávu z červené řepy jsem také začala pít, nic moc, ale prý podporuje plodnost). Nevím, jestli je to tou cystou, ale mám na té straně, co praskla, nějaký problém - bolí mě celý bok, jak když mě do něj někdo praštil a strašně mě bolí kyčel (sotva lezu). A nějak zadržuju vodu, takže kafe pryč a bylinky a celer a jinou dobrou zeleninu sem. Trošku se to uvolňuje, tak snad to bude vpořádku, jestli i po víkendu to bude bolet jak čert, jdu k dr. (jen nevím, jestli praktik nebo gynekolog). Mojžíška také trochu pomáhá, rozcvičuji a rozcvičuji (je mi po ní vždy trochu lépe).