Já si to představit umím. Můj muž je starší pouze o 11 let a v začátku jsem hodně uvažovala jestli s takovým mladíčkem zůstat. Líbí se mi starší muži, ale ne pupkatí a bez chrupu. Jestli v tom hrají roli peníze bych neřešila, jsou přitažlivý. Myslíš, že by Ivanka byla s Gottem, kdyby byl skladník v Makru? TO, že se "nevěstě" nelíbí vztah mezi tebou a kamarádem se nedivím. Taky by se mi nelíbilo, kdyby můj muž měl za dobrou kamarádku ženu, jsem staromodní, no.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.