Občas psychologové mívají komplex "matky Terezy" a neumí dát člověku potřebný prostor, vytvářejí dojem, že bez jejich rady nepochybně za prvním rohem začneš hledat vhodné laso k zavěšení se na kliku okna, zamorduješ manžela a ukousneš psovi ucho.
To je manipulace, jak vyšitá a já jsem na to přecitlivělá, hlavně to odhalím hned a okamžitě mám komunikační blok.
Kecám, já jsem údajně chtěla skočit z okna. Já, která odmítám vylézt na židli a zašroubovat žárovku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.