| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pawllo,
co znamená být mimo realitu? Máš dojem, že zatímco všichni všechno vědí o učitelování, tak učitelky nemají páru o tom, co se děje mimo školu? Je mi jasné, že i leckde jinde se půlhodinová přestávka v práci nedodržuje (i když teda nevím, proč s ní pak je na diskuzích často operováno jako že prodlužuje pracovní dobu), ale mohla by, jen málokteré povolání má časově přesně definované úseky (mimo jiné ti řidiči autobusů, proto to srovnání s učitelkami není až tak zcestné, jak by se to mohlo zdát). Myslím, že zrovna o realitě řidičů autobusů vím mnohem víc, než by sis dokázala představit, a přesto si nedělám právo kecat jim do toho, jak mají autobusy řídit.
Dále je zajímavé, jak ses chytla na informaci v závorce (tedy vedlejší, doplňující), zatímco tu hlavní, sdělující, že 8 hodin přímé výuky je vlastně dvanácti až šestnáctihodinová šichta, jsi opět v klidu zignorovala. To je totiž také tipické a už jsem o tom psala, prostě ta práce doma je učitelkám odpíraná, považovaná za nepodstatnou, dokonce za nevhodnou (mají sedět ve škole do šesti, osmi, dvanácti) a dělat přípravy tam, bez ohledu na podmínky, že?). Jenže to prostě součást té prácě je a to, že to někdo fláká a zanedbává (ale já nikoho takového enznám a myslím, že těch učitelek znám dost), ještě neznamená, že se to má brát jako běžný standard, že to tak dělají všechny učitelky. Jak jsem psala, překladatelům, novinářům, různým podnikatelům, účetním a dalším také jejich práci doma nikdo neupírá, , nikdo nepovažuje za nutné, aby všechnu svou práci odváděli v místě zaměstnání nebo v provozovně svého podnikání. Ale u učitelů bude pořád platit, že si odučí svých čtyři až šest hodin a mají padla, a můžou se na hlavu stavět a stejně to tak pro okolí bude a ještě navíc s přídomkem, že jsou mimo realitu nebo dokonce s diagnózou....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.