Já si to taky zajistím, zajistila jsem si to už minule, ale umím si představit i příjemnější způsob porodu, než se neustále s někým dohadovat jak a co a důsledností dokazovat, že to skutečně myslím vážně. Užiju si toho s dětma doma dost. Nebaví mě ty jejich pindy a teď to bude o to horší, že budeme hned odcházet (pokud ve zdraví přežijeme), takže to se bude diskutovat nejen o sobectví a smrti, ale i o policii, právnících atd.. Prostě svátek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.