Ochladilo se a po včerejšku jsem si poprvé uvědomila, že už mi není náct. Po krušném tréninku (skoro 2 hodiny na koni) v ledovém větru s deštěm se ozvalo v silném protestu koleno a kyčel. Kyčel mě pak bolela ještě celý večer, ačkoliv jsem jí prohřála a promasírovala, nedala si pokoj. V té souvislosti mě napadlo, že by nebylo od věci začít trochu nějak celý pohybový aparát podporovat. Nehodlám do sebe ale cpát žádné chondropreparáty a umělé doplňky... ráda bych našla něco přírodního, přirozeného, co můžu doma uvařit. Takže jaké jsou tipy?? Díky moc!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.