A já ti odpovídám: nejsem čtenářka Louise L. Hay a podobných, nežeru Osha, s psychověcma zacházím dnes a denně a mám za sebou různý psychoterapeutický sebezkušenosti; tuhle knihu jsem četla ve svém nejstrašnějším životním období a vydolovala jsem z ní zlatej poklad, a nejen na prvních čtyřiceti stránkách - ve skutečnosti spíš o hodně dál. Takže ty věci v ní jsou. Z nějakého důvodu ne pro tebe, ale jak píšu níž, nevidím na tom nic divnýho, jiný lidi přísahají na knihy a autory, kteří neoslovujou mě, jsme přece každej jinej - proč by měla fungovat pro každého univerzálně stejně?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.