| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zkouším, jestli zde není nekdo, kdo četl tuhle knížku, a mohl by mi ji vysvětlit.
Já jsem z ní dokonale zmatená. Má to 340 stran, názvy kapitol a hlavně podkapitol zní slibně, nosně, a podle nich bych řekla, že je to kniha tématicky obsáhlá a dobře strukturovaná.
Tak nevím, jsem blbá nebo je to sr**ka? Celou dobu četby jsem měla pocit, že čtu různě přežvejkaný max. 2 - 3 myšlenky, že pod dramatickým a expresivním jazykem není žádné pevné jádro sdělení, že se zabředám do nic neříkajících byť poeticky znějících frází, a celou dobu, co to čtu, mám dojem, že jsem si musela špatně založit, že to už jsme jednou četla. Cítím se podvedená ~k~ - 340 stan za 455 Kč a já mám pocit, že jsou to pindy.
Vzhledem k tomu, že autor je považován za renomovaného a navíc i za zkušeného psychoterapeuta, chyba musí být u mne asi.
Je tu někdo, kdo to četl a pronikl k podstatě věci líp než já?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.