Přidat odpověď
soukromou školku za 7.000Kč,když jsem vydělávala 12 tis.čistého?to asi těžko,za azylový dům dám skoro 4.500Kč+obědy pro školáka 600kč a co mi zbyde?,manžel mě drží v šachu tím,že je živitel a on se rozvádět nechce -prostě mu to takhle vyhovuje,že se o něj někdo stará ,má vypráno a uvařeno ,jinak o nás nejeví zájem,prostě žijem vedle sebe a mě to dost ubíjí již delší dobu,prostě s ním jsem,že nechci trhat děti od táty,kterého milují,jinak ,ve mě má jen kuchařku,které stejně vše uvařeno zkritizuje,pradlenu,sex už neprovozujeme spolu asi 3roky,ale prostě už to takhle nechci,neumím si představit strávit vedle něj zbytek života,nepotřebuji nic jen to bydlení pro mě a děti a práci,abych je uživila,ale nevím,jak to udělat,bohužel rodinu mám dalece vzdálenou a ta mi pomoc taky neumí:-((
prostě vydržím s ním,co to půjde,já jsme navenek v pohodě,prostě nevypadám,že mě něco trápí,nechci,aby děti ve mě viděli zhroucenou matku,snažím se s nima podnikat,co jde,ale už na mě doléhá ta samota v nijaké podpoře
Předchozí