prosím jsem uplny laik, co to znamená součást zřizovacích nákladů? Nevím jak nejlépe postupovat, jestli si zřidit živnostak uz ted, abych mohla zalozit podnikatelsky ucet, a uz shromazdovat faktury za nakup vybaveni a na to chci pouzit ten uver, nebo jde vše udelat nejak tak abych si zivnostak zridila az v lednu kdy zahajim cinnost a budu mit tedy prijem i na to abych mohla platit zdravotní, zatim jsem nenasla ucetni, aby mi mohla poradit
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.