Přidat odpověď
Každý den je to 4x krabička s kouskem pečiva (třeba půlka rohlíku, ale musí být) a nějakou zeleninou nebo ovocem (vím, co kdo nemá rád, tak případně nahradím v jedné krabičce něčím jiným, jinak mají všechny to samé). Čtyři lahvičky s pitím (3x voda, 1x voda se sirupem).
Když jde nejstarší na oběd až v půl druhé, dávám jí svačinu třeba o sušenku větší).
Nejvíc toho chystám v den, kdy mají plavání, to se musí najíst před i po, takže na odpoledne ještě 4x dvě svačiny.
Plus já sobě do práce si vařím termosku s kafem a mažu nějaké to pečivo, my tam jaksi nikde nemáme možnost si něco koupit a jíst v poklusu mezy vyzvedáváním dětí a odjezdem na kroužek po té, co jsem vstávala v půl šesté, tak z toho už jsem "vyrostla".
Manželovi jsem dřív nakupovala nějaké jídlo, které není třeba moc chystat, zvlášť a měl ho v práci v lednici, aby si ho mohl vzít, když se tam zrovna vyskytoval. Teď je pořád někde v poklusu a zatím se brání krabičkám, ale myslím, že přes zimu, kdy nevadí, že jídlo bude přes den v autě, mu něco chystat budu, jinak bude ráno snídat a v noci večeřet, což se mi nelíbí....a prý je na tom většinou tak, že nestihne projet ani v u "Meka drajvem".
A vzhledem k tomu, že on mně vaří každý den ráno a večer čaj a kdykoliv kafe, ač jsem také svéprávná, tak já mu tu jeho krabičku taky klidně naskládám.
Předchozí