Přidat odpověď
Hele, já už právě neznám Headway, znala jsem snad ještě tu druhou edici, teda tu new new ... pak jsem šla ma RD a k Headway jsem se nevrátila. Nicméně NEF je dokonalá v mnoha směrech, strašně mi vyhovuje TB, velmi dobře stavěný, v něm spousta kopírovatelných materiálů, jsou tam i písničky, prostě mi ta knížka sedla. Ale mám první edici. Teď od září je nově u druhá edice, ta snad má lepší DVD, protože jestli má ta knížka slabý článek, tak to jsou s prominutím debilní epizody ze života Ally a Marka. Fakt stupidní. Teď by mělo být vše lepší, ale já zatím měnit nebudu a Ally a spol. nahrazuju tunou dvd s různými příběhy, které mám odjinud.
Taky se mi líbí ten systém knih A a B, takže třena zkrácený kurz, který učím, stihne jen půlku učebnice a studenti si prostě koupí jen půlku knihy. V té půlce je rovnou i workbook. Kdo chce pokračovat, tak si na dašlí rok dokoupí knihu B.
Ale dnes je trh plný kvalitních učebnic, hodně se mi líbí věci od Cambridge i Macmillan. Co jen nemusím, jsou všechny ty české učebnice angličtny, jak pro dospělé tak pro děti.
Předchozí