| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, pro mě tak napůl..je to otázka kontextu. Jde o popis momentální situace, nebo retrospektivu vyprávěnou někomu jinému?
Protože místy je to použitými výrazy už moc péčko na mladou nezkušenou holku, nesedí mi tam úplně ta hovorová čeština v kombinaci s ultraspisovným "mne" místo mě, nelíbí se mi číst výrazy jako frnda, vrazil to do ní, buchar a řezničina. Podle mě by takovéhle výrazy holku ve chvíli, kdy má přijít o panenství nenapadly.

Pokud mám ponechat obsah, tak akceptovatelné by to pro mě bylo s malými textovými úpravami :-) Jsem holt frfňa z redaktorské rodiny, sorry ~t~ Hele, co je to šajska???

"Marek mi trochu roztřesenými prsty přetáhl přes hlavu tričko a rozepnul podprsenku. Měl výrazný, takový černošský rty a přisál se jima na moji levou bradavku. Asi aby to bylo víc od srdce. Lechtalo to a nebylo na tom nic vzrušujícího, ale asi se mu to líbilo, protože pak přešel k pravý a rukou mi přitom zajel do džínů a začal se probírat chloupkama v podbřišku. To už tam jsem cítila napětí a zvláštní mravenčení a sama si rozepla zip, aby ke mně mohl líp. Přejel mi prstem po poštěváčku a když viděl, že to účinkuje jak má, stáhl mi džíny i kalhotky a dál se rukou propracovával až skoro dovnitř, ale opatrně, protože věděl, že je můj první a chtěl, aby to pro mě bylo hezký. Když se potom sám svlíkl a já viděla jeho ztopořený péro, ne nijak extra dlouhý, ale hodně silný, napadlo mě, že to asi bude dost bolet, až se do mě zkusí dostat. Tohle jsme řešívaly s kamarádkama už od osmičky, jako že na první styk je lepší menší a hubenější, aby to tolik nebolelo. V reálu to měla za sebou ale jenom Naďa Míchalová, co nosila šajsku už od šestý třídy a kluci na ni díky tomu letěli jako vosy na ocumlanej bonpar. A ta toho moc vyprávět nemohla, protože o věneček přišla na ségřiným maturáku s úplně cizím klukem, kterej využil její těžký opilosti a udělal jí to v kabince na dámskejch toaletách, kam šla chudák Naďa původně zvracet."

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.