Monty, pro mě tak napůl..je to otázka kontextu. Jde o popis momentální situace, nebo retrospektivu vyprávěnou někomu jinému?
Protože místy je to použitými výrazy už moc péčko na mladou nezkušenou holku, nesedí mi tam úplně ta hovorová čeština v kombinaci s ultraspisovným "mne" místo mě, nelíbí se mi číst výrazy jako frnda, vrazil to do ní, buchar a řezničina. Podle mě by takovéhle výrazy holku ve chvíli, kdy má přijít o panenství nenapadly.
Pokud mám ponechat obsah, tak akceptovatelné by to pro mě bylo s malými textovými úpravami
Jsem holt frfňa z redaktorské rodiny, sorry
Hele, co je to šajska???
"Marek mi trochu roztřesenými prsty přetáhl přes hlavu tričko a rozepnul podprsenku. Měl výrazný, takový černošský rty a přisál se jima na moji levou bradavku. Asi aby to bylo víc od srdce. Lechtalo to a nebylo na tom nic vzrušujícího, ale asi se mu to líbilo, protože pak přešel k pravý a rukou mi přitom zajel do džínů a začal se probírat chloupkama v podbřišku. To už tam jsem cítila napětí a zvláštní mravenčení a sama si rozepla zip, aby ke mně mohl líp. Přejel mi prstem po poštěváčku a když viděl, že to účinkuje jak má, stáhl mi džíny i kalhotky a dál se rukou propracovával až skoro dovnitř, ale opatrně, protože věděl, že je můj první a chtěl, aby to pro mě bylo hezký. Když se potom sám svlíkl a já viděla jeho ztopořený péro, ne nijak extra dlouhý, ale hodně silný, napadlo mě, že to asi bude dost bolet, až se do mě zkusí dostat. Tohle jsme řešívaly s kamarádkama už od osmičky, jako že na první styk je lepší menší a hubenější, aby to tolik nebolelo. V reálu to měla za sebou ale jenom Naďa Míchalová, co nosila šajsku už od šestý třídy a kluci na ni díky tomu letěli jako vosy na ocumlanej bonpar. A ta toho moc vyprávět nemohla, protože o věneček přišla na ségřiným maturáku s úplně cizím klukem, kterej využil její těžký opilosti a udělal jí to v kabince na dámskejch toaletách, kam šla chudák Naďa původně zvracet."