| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No když má po 20 stránkách lehce zastřené vidění, je mi lehce nevolno a mám chuť si vypíchnout oči a bolestí mozku umřít, tak je to blbý. To se mi stalo třeba u knihy Klára, holub růžový, Prevítem snadno s rychle, u jednoho Viewegha, vytěsnila jsem jakého, a tak...

Tchyně má sbírku harlekýnek, tipuju, že celou, je to peklo na zemi ~t~

Jinak co požaduju od knihy není konkrétní, jako že bych potřebovala 20 zajímavých slov na stránku a nějak určitou zápletku mám široký rozsah toho, co se mi líbí a zároveň od oblíbeném tématu očekávám něco a pak jsem zklamaná. Nemám ráda rádobyvtipné knížky jako Biomanželka od Viewegha, i když moment s čurokapem a běžcem mi přišel vtipný opravdu.

Mám ráda knížky, které jsou hodně o fantazii, takhle jsem v myšlenkách ulítla v Gejše, přitom proti třeba Tajemství královny Loany je to říkanka, ale ta se mi nelíbila a nezachránilo ji ani intelektuálno ani Eco.

Nemám moc ráda plkání o krajině a západech slunce, i když zase v Šógunovi mne to dostalo.

Takže u mě záleží spíš, jak mi to zabrnká na strunu, než něco, co by se dalo uplatnit jako pravidlo.

Neám v knihách ráda obrázky, pokud nejsou podle skutečné události, pokud ano,, tak na nich ujíždím (třeba my děti ze stanice ZOO, tam jsem Babsi luxovala pohledem dny) nebo v Life of Geisha, tam jsem zas nekonečně koukala na geishy a představovala si... Nebo v Novodobých Frankensteinech. A mám takovou úchylku, koukání na fotky lidí, kteří nějak pohnutě umřeli... ~8~

Co by mne odradilo, smajlíky v knize. Toho se děsím a vím, že to přijde a to smajlíky používám a to ještě od dob, co mi bylo 12 a říkalo se jim emotikony.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.