| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ohledně jazyka - rozhodně ne hovorový jazyk, odvádí mě to od příběhu, víc vnímám slova, text jako takový.
postava si mě upoutá vším možným, kdyby to šlo nějak jednoduše říct, byl by to skvělý univerzální postup pro autory. mám ráda, pokud se neberou vážně, jsou ironičtí, ale mají hooodně bohatý vnitřní citový život. a konec musí být uvěřitelný. ne najednou zvrat a konec jako z druhořadýho romantickýho bijáku, vlastně to celý musí být uvěřitelný.
vzhledem k tomu, že ale čtu opravdu hodně žánrů, nejen současná témata, tak i historické detaily, kvalitně vymyšlený svět. nemám ráda extrémní odbočování od příběhu a mnoho dějových linek. abych uvedla příklad - série Kolo času (fantasy) se v určitém bodě dostává do fáze, kde je cca 15 hlavních postav a každá má svoji vlastní dějovou linku odehrávající se zcela jinde... to už je fakt moc~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.