nastrouhej do mletého masa na karbanátky. to je pak voňavá dobrota. nebo celerovou omáčku. já dělám takhle. hovězí krk opeču po všech stranách v nějaké vyšší nádobě vhodné do trouby. vyndám na talíř a do nádoby dám nadrobno nakrájenou cibuli. až zesklovatí(ne zhnědne) přidám na plátečky nakrájené dva celery. podusím a dám zpátky maso. podleju a přikryté dusím do měkka. potom propasíruju a přidám smetanu. maso samozřejmě solím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.