A jsi si jistá, že je to opravdu jen analgosedace? Takovéhle vyšetření se dělají před klasickou celkovou anestézií, odpovídala by tomu i doba hospitalizace (i když co já jsem zažila, tak lidé s osmičkami byli v nemocnici většinou tak den.....). Cca pře 8 lety mi vyndavali osmičku v analgosedaci (byla ještě v kosti, nevylezlá a první v lokální anestézii byla maso... - vysekávali jí z kosti) no a žádné vyšetření dopředu nebylo, akorát musel být přítomen anesteziolog )za to jsem si tehdy platila) no a po zákroku jsem se ještě cca dvě hodiny dospala u nich na pokoji a musela jsem mít doprovod domů.......Ale ve srovnání s celkovou anestezií to byla brnkačka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.