Taky jsem fúrie a své děti jsem vždy tvrdě bránila, šikana se u nich objevila na základce a u mladšího v prvním ročníku učiliště, šla jsme po tom, na základce stačil rozhovor s hajzlíky, (obcházeli pak syna obloukem, neb bacha ten má tu hroznou matku)na učňáku jsem kontaktovala jejich psycholožku, sice jsem pak byla u třídní za blbce, ale to je posldení co by mi vadilo. Šikana se vyřešila syn měl klid.
Pokud by šikanovalo mé dítě, zasáhla bych stejně tvrdě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.