ehm dětskou, první várku jsem uvařila pěkně se zázvorem pro sebe, zítra jdu vařit dětskou verzi. Ta dnešní má ale konzistenci i barvu, která mi intenzivně připomíná rotavirové období. Čím zahustit ? Dala jsem do toho trochu želatiny, puding doma nemám. Holt z toho bude moštík no. Jak tedy připravit tu řádně hustou věc až zas příště neodhadnu množství vody ? Přidáváte někdo třeba želé ? Ztuhne to, když se to bude ještě sterilizovat ? Nezničí ta sterilizace tu želatinu ? Díky.
Jo a na zavařovacím hrnci píšou, že prej jablečnou jenom na 85 stupňů. Já vždycky myslela, že to musí přejít varem. Tak jak to tedy je prosím ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.