A není lepší se ozvat než trpět? Moje kamarádka se jmenovala Jarmila a jméno úplně nenáviděla - že prý ji máme říkat Jaroslava a nebo Jarka. Moje švagrová je Jarmila a taktéž to jméno nesnáší. Prej - neříkej mi tak. Tak říkám - dobře, a jak ti mám říkat. A ona - nevím. Tak to je těžký, tak je Jarmila. Ale jméno Jarmila je přece hezký. A kolegyně z práce se jmenovala Jana a když šla do důchodu, tak jsem zjistila, že se jmenuje Anna a ona Anna být nechtěla, tak prý od dětství prostě pro všechny byla Jana.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.