Přidat odpověď
Dobré ráno, mám dotaz na rodiče jejichž děti chodí na dětskou psychiatrii. Včera byl desetiletý syn na prvním vyšetření na psychiatrii, je to již xxxtá lékařka, zatím žádná synovi výrazně nepomohla. Syn je hyperaktivní, má velmi složitou povahu, zatím nikdo nedělal vyšetření na ADHD. To nechci rozebírat. Byla nám doporučena lékařka,, MUDr. Zuzana PETEROVÁ, s tím, že je velmi dobrá apod. Byl tam manžel se synem já musela bohužel do práce. Všechno proběhlo asi ok, ani jeden z nich nic neříkali, nestěžovali si. Večer přišel syn a strašně plakal, že si vzpměl jak byl v léčebně, jak se mu strašně stýskalo, tam zažil poprvé šikanu jakod sester, tak od dětí a s tím, že jsme řekli, že ho již nikdy takhle nikam nepošleme. A že teď bude muset jít do Psychiatrické léčebny. Jsem mu řekla, jak na to přišel a on prý, že mu to řekla ta lékařka, že když nebude spolupracovat, tak ho tam bude muset poslat. Syn se úplně sesypal a já nad tím celou noc přemýšlím. Maminky přijde mi to vůči dítěti docela kruté takhle mu vyhrožovat. Setkali jste se s tím někdo, neo pořp. máte zkušenosti s výše uvedenou lékařkou. Děkuji
Předchozí