dabo,
já znám až ty školní oddíly, mně holky dokonce odmítly přijmout asi tři týdny po prvním tréninku, že už by byly moc pozadu....to jsem si teda ještě myslela, že u kroužku ve škole půjde spíš o tu zábavu spojenou s tímto sportem
. Pak jsem se ještě koukala, co to obnáší v gymnastickém oddíle v Sokole a nebylo to o moc lepší, prostě regulérní trénink gymnastického oddílu, kde se děti chystají na soutěže...
Já kdysi chodila do Sokola a měli jsme tam tu gymnastiku hodně, takže třeba pak ve školním tělocviku jsem vynikala i při své totální nepružnosti (ale uměla jsem výmyk, přeskoky, kotouly a stojky na slušné úrovni, jenže jsme cvičili ve cvičkách, takže ty špičky nebyly protažené dokonale, bylo to takové....pro mě akorát), ale na gymnastické soutěži ani u těch nejmenších bych neměla šanci.....něco takového jsem pro holky hledala, ale právě nenašla, po přestěhování jsem se dostala i mimo dosah Sokola...
Každopádně jak píšu, mně pití při sportu přijde jako správné, ale dokážu pochopit právě třeba při té akrobacii, proč není vhodné pít každou chvilku....