| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bin, takových situací je minimum a školu za ně nepovažuju. Pokud skutečně jen piju.
Koneckonců, na libovolném jednání, vědecké konferenci, semináři, přednášce pro dospělé svéprávné lidi, kterým už si nikdo nedovolí říkat, kdy budou pít, bývá pití automaticky nabízeno.
Vedu semináře, kde já občas srknu čaje, když mi vyschne v krku, a frekventanti taktéž upíjejí ze svých skleniček minerálky. Sedím na přednáškách, kde je normální, že se každý napije, když potřebuje.
To není o tom, co VYDRŽÍM. Vydržet se dá kdeco. Ale nevidím důvod jen tak někoho nutit, aby něco vydržel. Naštěstí ve školách mých dětí považují, jako já, za normální se napít, když mi vyschne v krku nebo když mám žízeň.
BTW jsem dospělá, a přesto se mi stane, že se někdy potřebuju napít IHNED.
Piju i když mám v ordinaci pacienta, a nezakazuju pacientům, aby se při konzultaci se mnou napili...
Prostě považuju zakazování pití (tím myslím skuteně pití, ne vyrušování) za perverzi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.