Já jim to za zlé nemám. Nemyslím si, že mám právo po někom požadovat, aby šel dělat hůře placenou práci, když má jinou možnost. A nesouhlasím s argumentem, že učitelé (nebo kdokoli jinej) mají mít míň peněz, protože NĚKDO JINEJ má taky málo. Já nechci, aby to byli levní hlídači. Chci, aby se v tom oboru udrželi kvalitní lidi a přeju jim, aby za poctivou a těžkou práci byli pořádně ohodnoceni. A klidně nadprůměrně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.