Jdu se ohlásit po delší době.
Zítra jdu s Romčou na kardiologii, dr mu objevila šelest na srdci, ale doufám že z toho nic nebude.
Lucie je pěknej cvalík, má přes 5 kilo, a strašně mě mrzí, že už odmítá kojení. Sice ji od začátku dokrmuju, ale stejně jsem si pořád užívala ten pocit když jsem ji kojila. No já to obulim, nedovedu se s tím vůbec smířit. Pořád ji nutim, ale ona už prostě prso nechce.
Taky mě trápí, že se mi nedaří zhubnout. Dělám v jídle maximum, ob den chodim večer běhat, ob den cvičim břicho, ale zhubla jsem jen 2-3 kila a dál to prostě nejde. Celkově mám po dětech asi 8 kilo a já je prostě nechci
![~n~](/g/s/15.gif)
Jinak jsem ale moc spokojená, každý den jezdim s Romčou dopo na hřiště, Luci je v kočárku, pak jedem domů na o (vařim hned ráno), pak spaní a odpo už býváme doma. Stíhám s nima ještě dělat účto, ikdyž je ho málo, ale chci si držet místo a taky se nechci doma úplně zbláznit.
Hani, jak Ty to všechno můžeš zvládnout?? Tři děti bych nedala...ale dvě jsou prima
![:-)](/g/s/0.gif)
Gerbi, to je hrůza jak popisuješ Vaše trápení, kéž by Vám ten zákrok všechno vyřešil. Budu držet paleček
![~;((](/g/s/3.gif)
Luci, chválím vozidlo pro holčičku!
Tak se mějte hezky, Luci Ty se opatruj, Gerbi na Vás myslim 18.10. a přijd nám napsat jak to Zorka zvládla, tak zas někdy ahoj