Tak jak se tu máte?Mě taky řekli,že děti mít nebudu a když otěhotním náhodou,tak mimi nedonosím.Měla jsem ale opravdu štěstí.IVF se povedlo napoprvé a Terezku jsem přenášela tři dny.Sice potom 1x SP,2x neúspěšný KET,ale druhé IVF jen čtyři vajíčka,jen dvě se oplodnily,ale byli z toho trojčátka.Teď máme Lucinku v nemocnici,nedýchala,má zápal plic.Tolik hadiček neměly snad obě dohromady,když se narodily.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.