| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám jednu schovanou pro naši pěti a půl leťandu k vánocům je to tato: http://www.fragment.cz/nabidka/pop-naucna-pro-deti-a-mladez/bystra-hlava/hadanky-doplnovacky-hlavolamy/velka-kniha-pro-predskolaky-s256295635

kupovala jsem ji před třema měsíci v knihkupectvi kanzelberger ve slevě asi za 109 nebo tak nějak, koukala tady na ni kamarádka co učí od 1-5té třídy a moc se jí líbila a mě se taky líbí, jak s ní bude pracovat dcerka ještě uvidím. Ale je tam hodně zvířátek a dcerka zvířátka ráda, tak myslím, že bude spokojená

jinak nejstarší tomu jsme kupovali od tří let časopis medvídek pú, také tam byly různé úkoly rád je plnil a pak před nástupem do první třídy měl o prázdninách dva pracovní sešity od púa (mají i jiné) a bylo to hrátky z čísly a hrátky s písmenky, bylo to na rozcvičení ručiček na psaní, vymalovávání, a poznávání čísel.. moc se mu to líbilo.. a i mě.. každý den si udělal jedno cvičeníčko

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.