To je právě to, že na 1 stupni to člověk ještě chápe, ale ono to dělají pravidelně žáci i na druhém stupni. Někdy se mi jich na záchodě za hodinu vystřídá i 5. Dokonce jsem nachytala pár žáků u automatu na jídlo, kde si místo záchodu šli koupit sladkosti. Pokud to zvládnou rychle ,učitel to ani nepozná.
Když jsem chodila na SŠ, bylo chození na záchod zakázáno a dokonce jeden vyučující pouštěl naschvál vodu z kohoutku, když se ho někdo zeptal, zda může ne záchod. První rok jsme z toho měli trauma,ale pak jsme si zvykli. Jinak ten vyučující byl jeden z nejoblíbenějších.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.