Tymothy i ostatní, díky za všechny tipy, už jsem rozhodnutá jít na poradu za alergologem. JInak ten gliadin se tam fakt nepotvrdil, to IGM je pozitivní u kravského mléka.. Dneska třeba dcerka u babičky tajně snědla půlku zákusku a pak jí chvíli bolelo bříško. Ale vždy je to podle ní chvilka a pak už její fajn. Nemocnější opravdu byla hodně v době školky,to jsme byli pořád doma s rýmou a nsáledným kašlem nebo píchnutým uchem. Ale paradoxně co je ve škole se ta nemocnost snížila.. Navíc já bych řekla, že má celkem vysoký práh bolesti a kaako na mě loudí dál :-( - zatím odolávám... Jsem rozhodnutá úplně vysadit mléko a budu zkoušet, co udělají jogurty...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.