Jo, Monty, asi tak. Že dovede docela trefně a vtipně vystihnout lidi, což je podle mě také přesně to, co obvykle baví ženské - někde jsem se kdysi dočetla, že ho čtou převážně ženské. Ale jak říkám, já toho z té jeho produkce zase nečetla tolik, jen ty první knížky, ty další už mi pak přišly tak nějak o ničem a jaksi umělé, nebo jak bych to vyjádřila. Jako by se vyčerpal a už si jen něco násilně cucal z prstu nebo zkoušel lacině ohromit ... Dál jsem ho úplně přestala sledovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.