Když vyšly poprvé Názory na vraždu, bylo mi 19 a tehdy mě to dost zaujalo. Pak mě bavila Báječná léta a Účastníci zájezdu, ale myslím, že to bylo hodně dané dobou, dneska už by to asi bylo poněkud vyčpělé. Další knížky už jsem nečetla, respektive zkusila jsem, ale nebavily mě. Nevím, nakolik v tom hrál roli můj pokročilejší věk, ale Viewega od té doby nevyhledávám. On je podle mě bystrý pozorovatel a dovede obratně popsat některé momenty tzv. ze života, ale na celý román nebo dokonce na mnoho románů je to tak nějak málo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.