Jak tady někdo napsal, Viewegh je jak instantní polívka, docela dobrá, ale pořád instatntní. Četla jsem si teď znovu Případ nevěrné Kláry a ačkoliv jsem to už jednou četla asi před dvěma lety, měla jsem dojem, že to čtu poprvé, nezapamatovala jsem si vůbec nic!
Momentálně čtu v pořadí druhou knihu Tany French a po x letech zase čtu po nocích, neschopná to odložit. První kniha je V lesích a druhá Podoba. Asi si koupím i tu třetí, až dočtu tuhle a asi už jí vyšla nebo vyjde i čtvrtá.. no uvidím, jak skončí ta druhá a rozhodnu se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.