| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás ne, 1x do měsíce je extra dílna specializovaná na něco konkrétně, ale xkrát jsem tam volala, abych si domluvila místo, ale řekli mi, že v den vyhlášení už to je obsazený. Asi se kolem motají stejný holky, který se o to zajímají, takže jak se něco proflákne, je to plný. A kapacita je nízká, většinou max. 10 lidí - prý aby se instruktorka /či jak jí mám říkat/ každému mohla extra věnovat. A když jsem byla neodbytná, že to je málo a že se tam pak dostanou jen někteří, tak dotyčná frkla do telefonu - no jo, tak přijďte, když myslíte, nějak to udělám.
Popravdě, asertivní jsem dost, ale nemám chuť na tuhle akci jít v bojový náladě a navíc tam jít jako ta, co prudila a pro klid jsme ji teda museli nechat, však jí ukážem. Přišlo mi to, že to je spíš takový klub a aby byly zdarma prostory, tak se to musí zveřejnit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.