Milado, jo to je možné, taky jsem nad tím přemýšlela..na druhou stranu zase to jak píše, někdy až necitelně, má problém udržet vztah nebo celkově má problém se vztahy to je u nich typické, otatní se mohla velmi dobře za tu dobu naučit protože intelekt pro to má..zase znáš ji déle než já, já tady chodím cca 6let..ale nechci rozebírat Monty a její život, vím tak akorát to co napíše a nerada bych ji pomlouvala..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.