Ja nejradsi pecenou petrzel s medem. Ostrouham a rozpulim petrzel, obalim v olivovem oleji s trochou soli, dam na plech, pecu a tak po pul hodine vyndam, pokapu medem a pecu dalsich 10 minut. Super priloha k masu nebo jen tak a klidne studene. Nekdy k masu delam na kachnim sadle nebo na vypecenem tuku z masa (hovezi nebo jehneci).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.