| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když jsem nastupovala před čtyřmi roky na necelý úvazek, dala jsem si jedinou podmínku a to, že bych nerada odpoledky, protože družina ve škole mých dětí zavírala dřív, než jsem se tam byla schopna po odpoledce dostat. No a chytla jsem odpoledky dvě, v obou případech celou dvouhodinovku.
Další rok jsem zase jeden den chodila jen na dvě hodiny, nedokázali mi nechat ani jeden den volný, i když všechny jazykářky (já nejsem jazykář) ten svůj volný den měly.
A když jsem dokázala přehodit tři své hodiny tak, abych si zrušila některá okna a každý den měla až od druhé vyučovací hodiny (opět jsem žádala, abych mohla ráno vozit děti a opět to nešlo), domluvila si to s kolegyněmi, kterých se to týkalo, tak jsem ještě dostala sprdung, že si přeci nemůže každý šachovat s rozvrhem, jak se mu zachce a že stejně musím být ve škole v osm....
Dělali mi problém i ohledně hlídání dětí v době nemoci, nedostala jsem např. neplacené volno, buď neschopenka nebo smůla, a když mi onemocnělo dítě o podzimních prázdninách, o kterých jsme měli školení, které já už jsem měla jednou absolvované (interaktivní tabule), pustili mě sice domů, ale napsali mi to jako náhradní volno, takže mi sebrali asi 8 hodin suplování.....
No další rok už jsem štěstí nepokoušela a s ohledem na další okolnosti jsem školu opustila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.