Pěkné odpoledne, já jsem učila jen jeden rok a to 10 hodin za týden. Do toho jsem dodělávala druhou vysokou, takže mi vedení v ZŠ vyšlo maximálně vstříc (ale byli to oni, kdo na poslední chvíli na konci srpna sháněli učitele, takže to byla asi hodně jiná situace). Byl to ale mazec, učila jsem 5 hodin v PO a 5 hodin v ÚT, pak dva dny moje škola a v pátek praxe, do toho diplomka + doktorát na první vysoké. Ale neměla jsem tehdy rodinu, takže se to dalo. :) Suplovací pohotovost jsem měla vždycky tu šestou hodinu, kdy jsem neučila a dozor jsem držela v pondělí. :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.