Říkám, že se stát nic nemůže. Ona třeba kuřecí prsa v ochranné atmosféře jsou cítit vždycky, když je maso zkašené, tak smrdí fakt děsně a hlavně je slizké a mění i barvu. Já bych zase nebyla tak útlocitná. Dřív nebývaly lednice a maso se skladovalo ve spížce zabalené do octové utěrky... Pokud je to vařené nebo smažené a to fakt durch, tak nějaký lehký zápach nic nezmění. Valná většina těch balených mas, zvlᚍ kuřecího, je cítit a zkažené to není...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.