| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

bohužel mám tři děti se sníženou imunitou s dáváním antb jsme bojovali tak různě

nejstarší do 2,5 let měl antb co chvíli, jen za první rok 6x dostávali jsme to do něj násilým, je dost blicí... pak ho hlídala moje mamča a ukecala ho a od té doby to docela sní.. normálně - teď mu je deset. ač normální jídlo nejí skoro žádné, léky pozře - 6ml není největší dávka, my měli už 10ml a to je masakr -tabletu polknout není schopný, takže všechno drtím a antb máme v sirupu, dělá to tak, že to rychle prostě z tý stříkačky vypije a za tím hned zapije

prostřední dcerka je na to docela dobrá. ta prášek spolkne, takže jí nechávám už psát prášky, naposledy měla sirup aza tři dny už to nechtěla, že to je hnusný a přeslazený... takže od té doby vše jen v pilulkách - to jí bylo nějak jak té tvé a vyhrožovala jsem injekcí ~f~ sice se mi to příčí, ale byl to jediný způsob jak to do ní dostat, měla taky ošklivou angínu

nejmladší, tak to je případ sám pro sebe, tomu sou dva a kousek.. a dobroolně pozře jen 3OMK a preventat pro děti, ještě loni, když měl léčbu imunity a já ho kojila jsem měla problém do něj dostat 20ml vody, čaje, prostě čehokoliv po ránu do čeho bych rybomunil rozmíchala.. ~8~ letos má léčbu znova, už se aspoň nekojí, takže mu to ráno propašovávám do mléka a to vypije v pohodě

léky mu dávám bohužel násilým, prostě ho chytím do náruče, jednou rukou sevřu a druhou stříkačkou nejlépe až ke kořeni jazyka šupnu část léku - né celou, taky se mu navaluje a podle toho jak je velká dávka, tak na tolikrát mu to dám
jinak já se s dětskou domlouvám, ví, že máme problém do malého léky dostat, takže nám třeba napíše silnější antb, které se dávají v menším množství a třeba jen po 12 hodinách, příště se zkus s dr na tom taky domluvit.

Naposledy měl malej dokonce v tabletách a drtila sem mu to, takže jsme to dali jen s pidi množstvím vody a šupli stříkačkou ke kořeni jazyka a bylo.

tu 4,5 letou bych asi zkusila ukecat, případně vyděsit??? vím je to hloupé.. ale být v nemocnici není nic moc.. co jí ukázat třeba nějaké obrázky dětí z nemocnice? nebo tak něco.. prostě pokud to nejde rozumově.. nechce to chápat, tak ji vystrašit. Taky to nemám ráda, ale bohužel když není jiné zbytí, tak se k tomu taky uchýlím. ~6~~6~ at je malé brzy líp, u nás nejstarší má také aktuálně angínu se 40cítkama

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.