Jo, pralinky - hlavní je správně temperovat čokoládu - tj. nejde to bez teploměru, každý stupeň hraje roli. Pak kvalitní čokoláda - používám Callebaut.
No, formičky mám originál, ale viděla jsem použití třeba tvořítek na led.
A náplně - nám nejvíc chutná ganaché z bílé čokolády, taky na to kupuju Callebaut. A tu občas trochu okořením, třeba výborná je kombinace u Cataliny http://catalinapece.blogspot.cz/2011/08/vyzva-daring-bakers-cokoladove-pralinky.html
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.