Horamo, rezervovanost je spíš ten začátek, u ní to zašlo až za hranici rezervovanosti...ale u té černovlásky, tam už to bylo mimo koment, ta se vysloveně i vyjadřovala dost shazujícím způsobem na adresu mužů
ale to je fuk, celou diskusi jsem založila vlastně o tom, jak odlišně ty dvě dvojice žen vyzařovaly do okolí...proto jsem měla z toho pocit, že mám vcelku jasno, proč se která zadala a proč ne
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.