Jinak teda mazatelný je i labneh, tak můžeš vyrobit ten (okapáním jogurtu), ale chuť je pochopitleně jiná než u lučiny či mascarpone, protože v tuku se rozpouští aromatické látky, takže tučnější sýry jsou chutnější sýry, dá se říci. I proto se ostatně labneh jí pak s olilvovým olejem, ten trochu "vytuní" chuť.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.