Dala jsem se na vyrobu syra, umim udelat mozzarelu, cottage, cerstvy syr, riccotu... ale jak udelat doma mazaci syr ala Lucina? Nejak zahrat (vychazim z toho, ze ty syry byvaji termizovane) nebo jak? Moje syry jsou bud hrudkate nebo tuhe. Stejne tak neumim udelat kremovy tvaroh (pouze tuhy nebo hrudkaty)) . Dik za rady!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.